آموزش فنون مذاکره حرفه ای
ما انسانها هر روز در موقعیت های گوناگون مذاکره قرار میگیریم؛ هر روزی که میگذرد، دامنه ارتباطات ما چه به عنوان شخص و چه در قالب شرکت و چه در قالب دولت با دیگران گسترده تر و پیچیده تر میشود. ما هر شغل، تخصص و حرفه ای که داشته باشیم، در کنار آن مذاکره کننده هستیم.
از سوی دیگر تمام زندگی ما در ارتباط با دیگران خلاصه میشود و برای اداره کردن این ارتباطات گسترده و پیچیده نیاز به ابزار آن داریم. ابزار برقراری و حفظ و بهبود ارتباطات، مذاکره است.
ما هر روز و هر لحظه در حال مذاکره هستیم. حوزه این مذاکره از فردی ترین جنبه های زندگی نظیر یک رابطه عاطفی شروع شده و تا پیچیده ترین روابط تجاری ادامه می یابد. بنابراین عملا تسلط بر مهارت مذاکره که زمانی یک مزیت محسوب می شد، امروزه به یک ضرورت تبدیل شده است.
مذاکره حرفه ای چیست؟
مذاکره یا (Negotiation) گفتگویی میان دو یا چند فرد یا گروه است که با هدف دستیابی به یک درک مشترک، رفع نقاط اختلاف، یا رسیدن به منفعتی در نتیجه آن گفتگو، ایجاد توافق در خصوص دورههای اقدام، چانهزنی برای منفعت گروهی یا جمعی، یا حصول نتیجهای رضایتبخش برای منفعت تمامی افراد یا گروههای درگیر در فرایند مذاکره، انجام میشود.
همچنین کارشناسان حرفه ای، مذاکره را هنر چانهزنی و رد و بدل کردن امتیاز عنوان نموده و به عنوان یک تعریف کاملتر مذاکره را چند وجهی میدانند بین افراد یا گروهها برای رسیدن به محیط تفاهم و درک مشترک به منظور رفع نقاط اختلاف و یا رسیدن به منفعت با نقاط اشتراک به وسیله تبادل امتیازات.
مذاکره فرایندی است که در آن هر طرف درگیر در مذاکرات میکوشد تا منفعتی برای خودش در پایان مذاکرات بدست آورد. مذاکره با هدف دستیابی به مصالحه انجام میشود. مذاکره در تجارت، سازمانهای غیرانتفاعی، ادارات دولتی، رویههای قضائی و میان ملتها و در شرایطی از زندگی فردی مانند ازدواج، طلاق، بچه دار شدن یا زندگی روزمره اتفاق میافتد. مطالعه این موضوع "نظریه مذاکره" نامیده میشود. مذاکره کنندگان حرفهای اغلب در این زمینه تخصص دارند مانند مذاکره کنندگان اتحادیهای، مذاکره کنندگان تملکهای اهرمی، مذاکره کنندگان صلح، مذاکره کنندگان مخاصمات، یا هر کس دیگری که تحت عناوینی مانند دیپلماسی، قانونگذار یا کارگزار کار میکند.
آموزشگاه اصول و فنون مذاکره حرفه ای
مذاکره نیز، همچون بسیاری از مهارت های اجتماعی اکتسابی است. آموزش اصول و فنون مذاکره که توسط آموزشگاه مدیریت و مهارتهای اداری پایا ارایه می گردد، کمک زیادی به گسترش دانش، فن و مهارت مذاکره، بخصوص نکات کاربردی آن در درک ترفندهای مذاکراتی است که برای گذر از این ترفندها همراه با احساس تسلیم نشدن به انتظارات طرف مقابل باید این ترفندها و فنون مذاکرات را بشناسیم و به چند و چون آن پی ببریم.
مخاطبین دوره آموزش فنون مذاکره، طیف گسترده ای از مدیران، کارشناسان، رییس دفتران، منشی های حرفه ای، کارمندان، صاحبان اصناف و مشاغل، فروشندگان، بازاریابان، تجار، اساتید، دانشجویان و.. گرفته تا مردم عادی را در بر میگیرد.
یکی از مهمترین و مفیدترین بخشهای دوره آموزشی مهارت های مذاکره، معرفی ترفندهای مذاکره است که خوشبختانه راه کار و روش پیاده کردن آن و روش موفقیت در این شرایط نامطلوب نشان داده شده است.
همچنین در دوره آموزشی فنون مذاکره حرفه ای، Negotiation Skills Training Course به ویژگیهای فردی مذاکره کننده ، ویژگی های فرهنگی مذاکره کنندگان و بسیاری مطالب کاربردی دیگر پرداخته شده است.
پیشنیاز دوره آموزش اصول و فنون مذاکره حرفه ای، گذراندن دوره آموزش فن بیان و مهارتهای ارتباطی می باشد.