بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت

استیو بالمر یکی از شناخته شده ترین مدیران عرصه تکنولوژی می باشد که به سبب سابقه کاری طولانی در کمپانی مایکروسافت، در سطح جهان شناخته شده می باشد. استیو بالمر علاوه بر کار در مجموعه مایکروسافت ریاست هیات های مختلف تکنولوژی را در کشورهای مختلف بر عهده داشته است و همواره جزو افراد اصلی جشنواره های مربوط به دنیای فناوری در جهان بوده است.

بیوگرافی استیو بالمر

تولد و دوران کودکی استیو بالمر

استیو بالمر Steven Anthony Ballmer در تاریخ 24 مارس 1956 در شهر دیترویت در ایالت میشیگان آمریکا متولد شد. پدر او از مهاجران سوییسی بود که به خاک آمریکا وارد شده بودند و مادرش نیز از یهودیان بلاروس بود. هنری بالمر پدر استیو بالمر، کمپانی اتومبیل سازی فورد را برای مدت زیادی مدیریت کرده است. استیو، بیشتر دوران کودکی و نوجوانی خود را در منطقه Farmington Hills در ایالت میشیگان گذرانده است. او قبل از ورود به دانشگاه در دوره های آمادگی درسی در دانشگاه فنی لاورنس شرکت کرد و هم زمان نیز مقطع متوسطه را در مدرسه خصوصی Detroit Country Day School با کسب نمره عالی 800 در آزمون SAT به پایان رسانید.

تحصیلات استیو بالمر

استیو بالمر در دانشگاه هاروارد تحصیلات دانشگاهی خود را شروع کرد و توانست در رشته ریاضی کاربردی لیسانس خود را اخذ کند و از این دانشگاه فارغ التحصیل شود. مدیریت تیم فوتبال دانشگاه هاروارد در آن زمان به عهده استیو بود. او همزمان به عنوان نویسنده در نشریه این دانشگاه خود را مشغول به کار کرده بود. در یک کلام باید گفت که استیو، یک نابغه تمام عیار در علم ریاضی است. او در نوع خود یکی از معدود افرادی است که توانسته بسیاری از جوایز و مدال های مختلف در آزمون های گوناگون ریاضیات را به خود اختصاص دهد. وی در آزمونی که توسط مؤسسه ریاضیات آمریکا برگزار شد، توانست امتیاز بیشتری از بیل گیتس بدست آورد.

شروع به کار استیو بالمر

بعد از دانشگاه دو سالی در شرکت بزرگ (Procter & Gamble) کار کرد. در آن جا دستیار مدیر تولید بود. یکی دیگر از اتفاقات جالب توجه در طول حضور بالمر در این شرکت، همکار شدنش با «جفری ایملت» بود که بعدا مدیر عامل شرکت جنرال الکتریک شد. برای ادامه تحصیل به دانشگاه تجارت استنفورد رفت اما آن را به اتمام نرساند و در ۱۹۸۰ درس را نیمه کاره گذاشت و برای همکاری با بیل گیتس راهی مایکروسافت شد.

استیو بالمر و حضور در مایکروسافت

استیو بالمر در ۱۱ ژوئن ۱۹۸۰، سی امین کارمند مایکروسافت و اولین مدیر تجاری این شرکت شد. بیل گیتس از همان آغاز به بالمر حقوق ۵۰ هزار دلاری و سهام داری در مایکروسافت را پیشنهاد کرد. وقتی در سال ۱۹۸۱ مایکروسافت به عنوان یک شرکت رسما به ثبت رسید، ۸ درصد از شراکت به بالمر تعلق گرفت. بالمر در طول ۲۰ سال حضورش در مایکروسافت هدایت بخش های مختلفی را به دست داشت؛ از واحد فنی توسعه سیستم عامل تا بخش فروش و پشتیبانی. بالمر از سال ۱۹۹۲ به بعد هم زمان که بر فروش و پشتیبانی نظارت میکرد معاون اجرایی شرکت هم بود. هم چنین او هدایت تیم توسعه فریم ورک .NET را هم بر عهده داشت. بالمر از جولای ۱۹۹۸ تا فوریه ۲۰۰۱ به عنوان رییس (متفاوت از مدیر عامل) مایکروسافت خدمت می کرد و عملا دومین فرد شرکت بعد از بیل گیتسِ مدیر عامل بود.

استیو بالمر مدیر عامل مایکروسافت

در ژانویه سال ۲۰۰۰، بالمر رسما به عنوان مدیر عامل معرفی شد. بالمر امور مالی و مسایل روزانه را بر عهده گرفت ولی گیتس کماکان هم رییس هیات مدیره بود و هم با سمت معمار ارشد نرم افزار بر آینده فنی شرکت احاطه داشت. اما بالاخره در سال ۲۰۰۶ بیل گیتس سمت خود در واحد معماری نرم افزار را واگذاشت و تنها کرسی خود در هیات مدیره را نگه داشت. این اتفاق دست بالمر را باز کرد تا بتواند تغییرات مدیریتی کلانی را که همیشه در نظر داشت در مایکروسافت پیاده کند.

مایکروسافت با مدیریت استیو بالمر

بالمر دوران پرفراز و نشیبی را در مایکروسافت پشت سر گذاشت. او توانست چالش های بزرگی مثل ترکیدن حباب دات کام و جنجال قانونی ضد تراست را با موفقیت پشت سر بگذارد. معرفی محصولات جدیدی مثل سیستم کنسول بازی ایکس باکس که در سال ۲۰۰۱ معرفی شد، مایکروسافت را به سوی متنوع سازی و رشد سوق داد. یکی از چالش های بزرگ بالمر، عدم استقبال از سیستم عامل ویستا در سال ۲۰۰۷ بود. گزارش ها یکی پس از دیگری حاکی از آن بود که کاربران در حال بازگرداندن سیستم عامل های خود با ویندوز XP هستند. بیل گیتس برای اینکه بیشتر بتواند بر علایق خود در کارهای انسان دوستانه متمرکز شود، در سال ۲۰۰۸ امور روزانه مایکروسافت را هم رها کرد و نقش بالمر به عنوان چهره عمومی مایکروسافت، پررنگ تر شد. در سال ۲۰۰۹ این شرکت وارد بازار موتور جست و جو شد و مرورگر «بینگ» را وارد بازار کرد. در اواخر همان سال، مایکروسافت قراردادی با پورتال اینترنتی یاهو بست تا یاهو از مرورگر بینگ برای وب سایت خود استفاده کند و تبلیغات اشتراکی برای وب سایت مایکروسافت را مدیریت کند. در سال ۲۰۱۱ بالمر اقدام به تملک شرکت ارتباطات اینترنتی اسکایپ به ارزش ۵/ ۸ میلیارد دلار کرد. این بزرگ ترین تملک در تاریخچه مایکروسافت بود و این شرکت را در رقابت مستقیم با سرویس چت تصویری فیس تایم اپل قرار داد. در اوت ۲۰۱۳ بالمر اعلام کرد تا یک سال دیگر از مدیر عاملی مایکروسافت استعفا خواهد داد و در فوریه ۲۰۱۴ ساتیا نادلا جایگزین او شد. اواخر همان سال، بالمر باشگاه بسکتبال لس آنجلس کلیپرز را خرید. با همه اینها، مجله فوربس در مقاله ای بالمر را «بدترین مدیر عامل یک شرکت سهامی عام آمریکایی» توصیف کرد و مدعی شد او مایکروسافت را در عرصه رقابت درخشان ترین بازارهای تکنولوژی که سریع ترین رشد را دارند، عقب انداخته است (یعنی موسیقی، موبایل و تبلت).

در ۲۳ آگوست ۲۰۱۳ مایکروسافت اعلام کرد که بالمر ظرف ۱۲ ماه آتی بازنشست خواهد شد. به همین خاطر قرار شد کمیته ویژه ای که در آن بیل گیتس هم حضور داشت در این مدت برای تعیین مدیر عامل بعدی شرکت تصمیم بگیرد. نهایتا در ۴ فوریه ۲۰۱۴ این نام «ساتیا نادلا» بود که از اعلامیه کمیته تعیین مدیر عامل در آمد و او به عالی ترین مقام اجرایی مایکروسافت رساند. به گفته برخی منابع، انتخاب او با توصیه و نظر مثبت شخص بیل گیتس انجام شده. از این تاریخ به بعد استیو بالمر رسما از سمت خود کنار رفت.

زندگی شخصی استیو بالمر

استیو بالمر در ۱۳۶۷ با کانی اسنایدر ازدواج کرد. حاصل ازدواج آن ها سه پسر است. بالمر دومین نفر بعد از روبرتو گوزوتا است که بر پایه دریافت سهام شرکت به عنوان کارمند به عوض بخشی از حقوق و مزایا به یک میلیاردر در آمریکا بدل می شود. استیو بالمر بر اساس آمار مجله معتبر فوربز با ۲۲.۲ میلیارد دلار ۳۵امین ثروتمند دنیا است. او در سال ۲۰۰۹ در سمت مدیر عامل مایکروسافت در مجموع ۱۲۷۶۶۲۷ دلار دریافت کرد که ۶۶۵۸۳۳ دلار آن حقوق پایه، ۶۰۰ هزار دلار دیگر پاداش نقدی و ۱۰۷۹۴ دلار هم مزایای دیگر بود.

استیو بالمر کمی بعد از بازنشستگی به اتفاق همسرش ۵۰ میلیون دلار به دانشگاه ارگان اهدا کرد. این مبلغ در کمک به تحقیقات در زمینه سلامت عمومی و کمک هزینه دانشجویان صرف خواهد شد. همچنین او یک هدیه مالی بزرگ هم به دانشگاه هاروارد داد تا برای خرید لوازم جدید مصرف شود. استیو بالمر پیش تر هم به همراه بیل گیتس ۱۰ میلیون دلار به این دانشگاه کمک کرده بود.

مجموعه مقالات مهارتهای فردی

زندگینامه افراد موفق

بیوگرافی اورسولا برنز مدیرعامل شرکت زیراکس بیوگرافی اورسولا برنز مدیرعامل شرکت زیراکس


بیوگرافی وین دایر بزرگترین معلم موفقیت در جهان بیوگرافی وین دایر بزرگترین معلم موفقیت در جهان


بیوگرافی ری کراک، مالک و مدیر شرکت مک دونالد بیوگرافی ری کراک، مالک و مدیر شرکت مک دونالد


بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس بیوگرافی جان مک آفی مخترع آنتی ویروس


بیوگرافی جک ما خالق شرکت علی بابا بیوگرافی جک ما خالق شرکت علی بابا


بیوگرافی استیو وزنیاک شریک استیو جابز در راه اندازی اپل بیوگرافی استیو وزنیاک شریک استیو جابز در راه اندازی اپل


بیوگرافی دیوید آین‌ هورن بزرگ مرد دنیای اقتصاد آمریکا بیوگرافی دیوید آین‌ هورن بزرگ مرد دنیای اقتصاد آمریکا


بیوگرافی جورج ساموئل کلاسون کارآفرین آمریکایی بیوگرافی جورج ساموئل کلاسون کارآفرین آمریکایی


بیوگرافی پیر امیدیار کارآفرین ایرانی بیوگرافی پیر امیدیار کارآفرین ایرانی


بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت بیوگرافی استیو بالمر مدیر عامل شرکت مایکروسافت


بیوگرافی ویلیام شاکلی مخترع ترانزیستور و فیزیکدان بیوگرافی ویلیام شاکلی مخترع ترانزیستور و فیزیکدان


بیوگرافی ژان پل گتی صاحب اقتصادی ترین ذهن تاریخ بیوگرافی ژان پل گتی صاحب اقتصادی ترین ذهن تاریخ


بیوگرافی دکتر محمود حسابی پدر علم فیزیک ایران بیوگرافی دکتر محمود حسابی پدر علم فیزیک ایران


بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی بیوگرافی والت دیزنی خالق انیمیشن های به یاد ماندنی


بیوگرافی مارک زاکربرگ میلیاردر فیسبوک بیوگرافی مارک زاکربرگ میلیاردر فیسبوک


بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید بیوگرافی اندی رابین خالق سیستم عامل اندروید


بیوگرافی رابرت کیوساکی الگوی ثروت آفرینی در جهان بیوگرافی رابرت کیوساکی الگوی ثروت آفرینی در جهان


بیوگرافی برایان تریسی مشاور نام‌آور موفقیت و خوشبختی بیوگرافی برایان تریسی مشاور نام‌آور موفقیت و خوشبختی


بیوگرافی استیو جابز ایده پرداز دنیای تکنولوژی بیوگرافی استیو جابز ایده پرداز دنیای تکنولوژی


بیوگرافی ناپلئون هیل و اسرار ثروتمند شدن بیوگرافی ناپلئون هیل و اسرار ثروتمند شدن


بیوگرافی وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم بیوگرافی وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم


بیوگرافی هنری فورد خالق کمپانی قدرتمند فورد Ford بیوگرافی هنری فورد خالق کمپانی قدرتمند فورد Ford


بیوگرافی لری پیج موسس گوگل Google بیوگرافی لری پیج موسس گوگل Google


بیوگرافی جیمی ویلز موسس بنیاد دانشنامه‌ جامع ویکی ‌پدیا بیوگرافی جیمی ویلز موسس بنیاد دانشنامه‌ جامع ویکی ‌پدیا


بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و خالق مایکروسافت بیوگرافی بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان و خالق مایکروسافت


بیوگرافی سویچیرو هوندا کارآفرین مشهور ژاپنی بیوگرافی سویچیرو هوندا کارآفرین مشهور ژاپنی


بیوگرافی جف بزوس خالق فروشگاه بزرگ آنلاین آمازون بیوگرافی جف بزوس خالق فروشگاه بزرگ آنلاین آمازون


بیوگرافی آنتونی رابینز معروف ترین سخنران انگیزشی در جهان بیوگرافی آنتونی رابینز معروف ترین سخنران انگیزشی در جهان


خلاقیت و نوآوری

تقویت حافظه

اعتماد بنفس

مثبت اندیشی

موفقیت

هدف گذاری

تصمیم گیری موفق

سلامتی

روانشناسی کاربردی